survival

Survivalrun 2019

Wat:            Survivalrun ( Maak het mogelijk dat  Wit-Russische kinderen         naar Rijssen – Holten kunnen komen  ) 

Wanneer :  25 september 2019

Wie:              Schooljeugd basisschool groepen 1 tm 8                 

Waar:            ijsclub de Noordpool, Dorpendijk 5 Holten

Zwaar:          Ja zwaar en dat moet !!! , voor de kleine kinderen minder zwaar parcour

Vies:             Ja schoon en droog blijven is geen optie

Aanmelden via facebook doe je hier

 

Op 25  september 2019 organiseren wij een survivaltocht ‘s middags voor de jeugd van de basisschool 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAHet doel is om de de kosten voor het halen van +/- 30  Wit-Russische kinderen naar Rijssen Holten te bekostigen. Begin 2021 is het doel om ongeveer 30 Wit-Russische kinderen (  2 juffen en de Tolk) twee maanden lang in  Rijssen en Holten te laten verblijven. Zij logeren dan in gastgezinnen en gaan net als jij ook gewoon naar school. De kinderen wonen in Wit-Rusland in dorpen waar ze nog dagelijks in aanraking komen met ‘radioactieve straling’. Dit is erg slecht voor hun gezondheid. De ‘radioactieve straling’ is in de dorpen terechtgekomen bij een grote ontploffing van de kerncentrale van Tsjernobyl in 1986.In de twee maanden dat de Wit-Russische kinderen in Holten zijn, verbetert hun gezondheid en weerstand sterk.

Voor de basisschool jeugd betekend dit een spannende middag lekker vies worden,  een uitdaging, een middag die je niet snel zult vergeten.

Deze wordt gehouden op woensdag 25 september 2019 bij ijsclub de Noordpool dorpendijk 5

 

 

Wanneer en hoe voor de schooljeugd basisscholen ?

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vanaf 9 september worden de inschrijfformulieren op diverse scholen uitgedeeld Als je mee wilt doen( vraag altijd je ouders of dat mag) en  daarna kun je sponsors gaan zoeken  Je kunt gesponsord worden per te lopen rondje maar je sponsors kunnen ook kiezen voor een vast bedrag. ( Als op jou school het formulier niet wordt uitgedeeld ( dat kan) mag je natuurlijk meedoen Download hier een Sponsorformulier 2019)

Bepaal voor jezelf vooraf hoeveel rondjes je denkt te kunnen lopen vul dat al vast in op je sponsorformulier, de sponsoren kunnen direct betalen, of  haal het later op ( wel voor 25 september)

Op 25 september 2019. is de dag van de sponsorloop. Neem je formulier mee en je sponsorgeld, je kunt je voor de loop melden en inleveren

 

 

De starttijden zijn als volgt :

15:30 – 15:50               groep 1 en 2    (aangepast rondje)

16:00 – 16:30               groep 3, 4 en 5            (aangepast rondje)

16:30 – 17:00               groep 6, 7 en 8            ( zwaarder parcour)

Survivaltocht Tsjernobylholten. 25 september 2019

Veel plezier

 

Download hier een Sponsorformulier 2019

 

Bekijk hier onder het filmpje van de vorige keer